Animasjonsfilm

Hvordan vi jobber

Hos Red Ant forvandles ideer til levende animasjonsfilmer. Våre erfarne “animaur” er eksperter på å slippe løs fantasien og skape magiske verdener som engasjerer og begeistrer. Enten du ønsker en underholdende film, en informativ forklaring av et komplekst tema, eller en inspirerende historie, kan du stole på oss i maurtua. Vi tilbyr et bredt spekter av stiler og teknikker, fra klassisk håndtegnet animasjonsfilmer til moderne 3D animasjonsfilmer. Sammen med deg finner vi det som passer perfekt til din historie og ditt mål.

#Sosiale Medier
#opplæring
#casefilm
#dokumentar
#animasjon

Hva er animasjonsfilm?

Animasjonsfilm er en fantastisk måte å bringe bilder til liv på ved å vise dem i rask rekkefølge, slik at de ser ut som de beveger seg. Det finnes to hovedtyper digital animasjon: 2D og 3D. 2D animasjon innebærer å tegne eller lage digitale bilder i to dimensjoner, og brukes i alt fra klassiske tegnefilmer til moderne TV-serier. 3D animasjon går et skritt videre ved å bruke datateknologi til å lage tredimensjonale figurer og miljøer som kan beveges og manipuleres på en realistisk måte. Begge disse teknikkene gir uendelige muligheter til å skape unike og spennende verdener, perfekt for ditt neste prosjekt.

Virkemidlene i animasjonsfilm

I animasjonsfilm brukes flere virkemidler for å skape liv og engasjement. Bevegelser og timing gir karakterene rytme og naturlighet, mens ansiktsuttrykk og kroppsspråk formidler følelser. Farger og lyssetting setter stemningen, og ulike kameravinkler gir variasjon. Lydeffekter og musikk forsterker opplevelsen, og detaljerte bakgrunner gir dybde og kontekst. Alle disse elementene jobber sammen for å lage spennende og visuelt tiltalende historier.

EN MORSOM ARBEIDSPLASS 
SOM LAGER MYE FILM.

Les mer om hvordan vi samarbeider med våre oppdragsgivere, hvordan vi lager film og hva slags arbeidsplass vi vil være!

se hva vi tilbyr

En MAUR KAN LØFTE 10x SIN EGEN VEKT

I maurtua setter vi teamwork høyt. Se våre flittige filmskapere, animatører, musikere og postprodusenter.

OSS I TUA

!-- Google Tag Manager (noscript) -->