Jobbe i maurtua?

Her trenger vi flere suverene kolleger!

Som «maur» hos oss setter du preg på din egen og kollegaers arbeidsdag – og du former hva slags selskap vi er. Vi er overbevist om at en arbeidsplass som formes av folka er bedre enn det motsatte. Så langt har det gjort oss til en morsom arbeidsplass med 11 mennesker som lager mye film. Vi har kontorer, studio og produksjonsfasiliteter i Sandvika sentrum, ca 47 sekunder fra togstasjonen.


Det vi gjør
I Red Ant er vi visuelle historiefortellere med utgangspunkt i levende bilder og produksjon av film og animasjon. Siden 2011 har vi fortalt tusenvis av historier for kjente merkevarer, offentlige aktører, små start-ups og landets fremste reklamebyråer.

 

Maurtua´s rolle
Vi skal gjøre det enkelt å skape kraftfull kommunikasjon. Vår erfaring, store bredde i kompetanse, moderne fasiliteter og utstyr skaper kort vei til kreativ utfoldelse og god historiefortelling.

 

Måten vi gjør det på
Som i alle maurtuer er det et høyt tempo hos oss. Med et team der samarbeid er avgjørende – jobber vi tett med kundene og deler et felles eierskap til både jobben som skal gjøres og historien som skal fortelles.

 

No fuzz.
Uten å bagatellisere det vi driver med; film er ikke enkelt – men rakettforskning er det heller ikke. Vi vil gjøre det minst mulig komplisert og mest mulig konsist.

 

Prøv det, da.
Enten du er et multitalent eller bare keen på å lære noe nytt, så skal du ikke gro fast i en rolle eller funksjon – det er rom for å prøve nye roller og oppgaver. Selv om du er suveren lydprodusent i dag kan du jo bli en råtass på foto i morgen. Det står ikke på oss.

 

Yes Please!
Ubestridt den responsen du hører oftest i tua. Om det er en utfordring fra en kunde eller en kollega som trenger et ekstra hode eller hender – så ligger det i ryggmargen til enhver maur – kan det fikses? «Yes, please!» blir på en måte noe mer enn et vanlig «ja».

 

En arbeidsplass som formes av folka er bedre enn det motsatte

 

Wing it!
Stødig kontroll og prosjektledelse er en av grunnene til at vi har så mange happy og lojale kunder. Med høyt tempo og mye å gjøre er kontroll og struktur viktig, MEN samtidig så vet vi at det ofte skjer ting som ikke var helt planlagt. Shit happens. DA er vår evne til å «winge det» grei å ha.

Og på toppen av det hele; vi har finfine kontorer, digg kaffe og studio rett ved Sandvika Stasjon.

 

Vi vil alltid høre fra mennesker som synes tua vår virker som en herlig arbeidsplass og som tror de kan utgjøre en forskjell hos oss. Inviter deg selv på en god kopp kaffe og prat om mulighetene med en mail til vår sjef Tommy Gaustad, på tommy@redant.no

 

Vi søker nå:
Kommersiell ansvarlig / Rådgiver

Red Ant har opplevd en fabelaktig utvikling de siste årene, men vi ser ingen grunn til at den skal stoppe opp. Maur hviler sjeldent på sine laurbær – så nå ønsker vi oss en erfaren kollega med kommersiell teft som kan bidra til videre vekst og være med å skape en enda bedre maurtue. Vi tror du er en relasjonsbygger som har jobbet med salg og rådgivning i medie- og reklamebransjen, men skal også kunne la oss overbevise dersom du kommer fra en helt annen bransje. Det aller viktigste er at du er en god og trygg rådgiver for kundene våre og at du drives av et ønske om å skape resultater, både for kundene og for «butikken» Red Ant. Du skal sørge for at vi forvalter de kundene vi allerede har best mulig og du vil ha ansvaret for å skape nye kunderelasjoner for oss. Du få et kollegialt team med dyktige fagfolk som bryr seg like mye om ripple editing, nodebasert teksturering og focuspeak som du gjør om målgrupper, markedsføringsstrategier og salgspresentasjoner.

Er det deg? Klart det! Da vil daglig leder Tommy Gaustad gjerne høre fra deg på tommy@redant.no eller 93003566

 

Vi søker nå:

Produksjonsassisten

Vi trenger en flittig assistentmaur med erfaring fra filmproduksjon.

– Assisten på innspilling/sett
– Assistent i livestudio og på studioproduksjoner
– Avlaste prosjektleder og produsenter i preproduksjon

Enten du ønsker å jobbe som freelance på prosjekter eller som ansatt vil vi høre fra deg. Send en enkel søknad med litt referanser til Joachim Thingnes,  joachim@redant.no

Se alle ansatte