EN MORSOM ARBEIDSPLASS SOM LAGER MYE FILM.

YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE !

YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE !

YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE ! YES PLEASE !

I Red Ant er vi visuelle historiefortellere med utgangspunkt i levende bilder og produksjon av film og animasjon. Siden 2011 har vi fortalt tusenvis av historier for kjente merkevarer, offentlige aktører, små start-ups og landets fremste reklamebyråer.

HISTORIER MED EFFEKT

Vi skal gjøre det enkelt å skape kraftfull kommunikasjon. Vår erfaring, store bredde i kompetanse, moderne fasiliteter og utstyr skaper kort vei til kreativ utfoldelse og god historiefortelling. Med et team der samarbeid er avgjørende – jobber vi tett med kundene og deler et felles eierskap til både jobben som skal gjøres og historien som skal fortelles.

Johan and Camilla in the Red Ant Office

INGEN MAUR LAGER FILM SOM OSS

Film som historieforteller har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene. Vi er et byrå som har vokst opp med begge beina i denne utviklingen. Det skal du merke når du samarbeider med oss.

Fredrik Schumacher wearing a headset in a TV studio

YES PLEASE!

Vi er overbevist om at en arbeidsplass som formes av folka er bedre enn det motsatte. Så langt har det gjort oss til en morsom arbeidsplass med 13 mennesker som lager mye film. Vi har kontorer og produksjonsfasiliteter i Sandvika sentrum, ca 47 sekunder fra togstasjonen.

Håvard Kvernaas Bakken
Håvard Kvernaas Bakken
Fagdirektør, ANFO Annonsørforeningen
Red Ant er en nær og god samarbeidspartner.  Jeg setter spesielt stor pris på fleksibiliteten, servicenivået, humøret og det gjennomgående profesjonelle håndverket.
Hans Petter Whydentify
Hans Petter Stub
Partner i Whydentify
Jeg har brukt RedAnt på en rekke ulike type produksjoner, og ord jeg vil bruke for å beskrive samarbeidet er knirkefritt, proft og samtidig akkurat passe lekent, trivelige folk som kan yrket sitt og et godt sluttresultat.
Anders explaining a complex idea.
Joachim Thingnes
Johan operating a camera rig

LAGE FILM SAMMEN?

Illustrated chat icon.

Chat with us

Two professionals chat casually.

EN GODT FORTALT HISTORIE

Når vi kaller oss visuelle historiefortellere er det med utgangspunkt i film og animasjon.

RÅTASSER + TEAMWORK

I Red Ant er vi en gjeng med dedikerte historiefortellere. Alle er noen råtasser på sine fagområder - og setter teamwork like høyt som i andre maurtuer.

SE TEAMET